Van olyan pillanatragasztó ami kötés után már nem mérgező?
Figyelt kérdés
Olyan pillanatragasztó kellene amivel olyan eszközöket lehet megragasztani amiből utána eszünk, beáztatunk vagy szájba veszünk és nem mérgezi le a családot.2012. okt. 17. 18:52
2/9 anonim válasza:
A pillanatragasztó első elterjedt felhasználása a nyílt sebek lezárása volt, erre a katonaság mai napig használja.
3/9 A kérdező kommentje:
nekem is ez tűnt logikusnak, de az összes eladó mindenhol hülyének nézett, hogy mindegyik mérgező! A hegymászók tudom, hogy használják mondjuk, de nem mertem alkalmazni. Köszi
2012. okt. 17. 21:28
4/9 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy nem mindegyik bírja a mosogatógépet!
5/9 anonim válasza:
Bármelyik pillanatragasztót használhatod, egyiktől sem fogsz meghalni, ha csak meg nem iszod az egész tubust, mielőtt még megkötne. Mi is ragasztottunk vele porcelán csészét, még élünk, pedig iszunk belőle.
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom a kérdéshez: És újra ételt/italt mikrózni vajon lehet egy pillanatragasztóval megragasztott tányérban?
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 18. 18:00
8/9 anonim válasza:
A megkötött pillanatragasztó hő hatására porlad, hibásan ragasztott fém tárgyakat úgy szoktunk szétmelegíteni.
9/9 anonim válasza:
Kb. hőfokot is tudnál mondani és mikortól kezd romlani a kötés minősége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!