Honnan tudok fogaskerekeket olcsón beszerezni?
Figyelt kérdés
Van erre bolt? (bár ahol eddig találtam,ott igen drága volt) Vagy van esetleg valakinek ismerőse,aki mondjuk órás és megválna a fogaskerekeitől?2012. okt. 17. 14:43
2/6 anonim válasza:
Attól függ, mekkora fogaskerék kell. Pici fogaskerekeket órásoktól, háztartási gépekkel foglalkozó műszerészektől lehet kunyerálni. Ha nagyobb kell, akkor autó- vagy motorszerelőktől kell érdeklődni, hátha nekik van, esetleg bontóban, MÉH-telepen kell kifogni kihajított váltókat. Traktorokban, mezőgazdasági gépekben is van sokféle fogaskerék, azt is érdemes megnézni. Ha ennél nagyobbra vágysz... Nos, akkor nem tudom, hol érdemes keresgélni.
3/6 A kérdező kommentje:
pici
2012. okt. 17. 16:12
4/6 anonim válasza:
Ha picit többet tudnál mondani a pici fogaskeréktől, akkor lehet hogy pontosabban tudnánk segíteni :) Pici fogaskerék lehet fém, műanyag, tányér fogaskeréknél nem mindegy hogy milyen vastag, meg úgy kb milyen a mérete mondjuk mm-ben.
5/6 A kérdező kommentje:
dekorációs célra kell, a legkisebbtől kb max 20 centiig...de leginkább 5centi alatt..
2012. okt. 19. 19:52
6/6 anonim válasza:
Ha dekorációs célra kell, akkor itt találsz fogaskerekk több méretben.
Gondolom máshol is lehet kapni, én innen szoktam rendelni, ha kell valamihez, mert amúgy is innen rendelem az alkatrészeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!