Fél pár, vagy lyukas zoknikat mire lehet használni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 12:38
1/8 anonim válasza:
tök aranyos bábokat lehet csinálni belőle, főleg ha hosszú/térdzokniról van szó. :) meg valahol láttam, hogy zokniból varrtak macit.
2/8 anonim válasza:
A kezedre húzva nagyon jól lehet portörlésre használni.
3/8 A kérdező kommentje:
Hehe, de aranyos. Köszi!
2012. okt. 12. 12:54
4/8 gomzoli válasza:
Megtömöd homokkal, bekötöd a nyílását, és utána nagyon jól lehet vele kóbor kutyákat dobálni...
5/8 anonim válasza:
vékonyabb harisnyát szoktam beletömni és úgy mosom,így biztos nem szakad ki mosás közben
portörlésre tökéletes
6/8 anonim válasza:
Takarításnál használom el őket én is... Pl fürdőszobában szivacs helyett ezzel dörgölöm a koszt...
7/8 anonim válasza:
Szűrésre is nagyon hasznosak. A feleségemnek meg van tiltva,hogy a kiselejtezett nylon harisnyáit kidobja.
Pl.ha meszelek nagyszerűen át lehet szűrni rajta a meszet.
De régi festéket is ugyanígy.
8/8 anonim válasza:
egyforma zoknikat kell venni, a lyukasakat olajos rongynak a jókat összepárosítva továbbra is zokninak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!