Lambéria lerakásához szeretnék tanácsokat kérni?
A parketta lerakásban van tapasztalatom, de lambériával még nem volt dolgom. Egy kb. 22 nm-s nagyon tetőtéri részre szeretném lerakni. Olyannyira tetőtéri, hogy szinte csak a "gerincben" lehet állni, tehát elég picike. Most hajópadló van lerakva, de elég régi, recseg, meg kicsit mozog is, nem biztonságos. Egyébként egy faházikóról van szó, és olyan apróbb rések vannak a mostani hajópadló között, hogy lelátni. Elég furcsán rakták le az ott lakók.
Párnafákat le kell raknom? Mennyiben hasonlít a laminált parketta lerakásához? Célszerű lenne a mostani iránnyal ellentétesen csinálni?
Eddig én is úgy tudtam, hogy lambériát falra szokás rakni.
Szerintem egy picit kevered a dolgokat.
Talán a menyezettre szeretnéd felrakni.
Felrakod az elsőt és a nútba ütsz egy szedet. Második, összeüt, egy szeg. harmadik, összeüt, szeg.
Ha a padlástér felől a padlóra rakod, akkor is így csináld, de én tennék valamilyen ragasztót is alá, ami esetleg meggátolja a recsegést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!