te csinálod, vagy festő? nagyon egyedi szín lenne?
vanna előrekevert színes festékek, a poli-farbe pl kiváló termék, tudom ajánlani
ha megveszed a színt, és pl világosabbat akarsz akkor csak veszel hozzá fehéret, összekevered, kenheted, egy kis víz nem árt hozzá, de amivel kimosod a zacskóból az pont elég is
mi csinálnánk a párommal, aztán ha nagyon nem megy, festőt hívunk :)
Köszi, ezt megnézzük!
De kevertethetsz színskála alapján is. Azért előnyösebb, mert ha keveset keversz be, nem biztos, hogy ugyanazt a színt tudod újra keverni magadnak. Viszont a gép igen.
Én festékboltot és festéknek a hérát ajánlom.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó! A XVII. kerületben lakom, de szóba jöhet még a XVIII., a XIII. esetleg a XIV. és a XV. is.
Előre is köszi :)
negyedik vagyok, és az ötödiknek mondanám, hogy nem azt modtam, hogy más árnyalat, hanem, hogy nem egyforma
ha több vödörben van az anyag, az nem totál egyforma (minimális az eltérés de van), és feldolgozás előtt össze szokták keverni az egészet, hogy egységes legyen
én meg festő vagyok, aztán "néhányszor" már csináltam :o)
Tisztelt festő úr! Akkor változtass festékkeverő helyet.Amiről írsz, akkor szokott előfordulni- de ez sem mindig- ,ha pl. két különböző raklapról, vagy két különböző gyártási ütemből származó vödrök vannak bekeverve.Mi erre ügyelünk és ha ilyen megrendelésünk van, akkor minden vödör egy gyártási műszakból való.Ezt a gyártási kódról-általában percre pontosan fel van tüntetve- lehet kideríteni. Az általad leírt tünet létezik,de kiküszöbölhető egy kis odafigyeléssel.Nálunk-ha mi nem tévedünk- még nem fordult elő reklamáció ilyen ügyben.
Kedves kérdező: A XVI.ker.Szlovák út 98. vagy a XV.ker.Rákos út 107-109. alatti boltokat ajánlom figyelmedbe.
T. Hozzászólók!
Mint a festékre is, minden színnel vagy mintával rendelkező anyagra egyformán jellemző hogy nincs két egyforma gyártási széria amennyiben valamennyi természetes anyagot tartalmaz.
Ez igaz tapétára, festékre, csempére. Ebből kiindulva ha a későbbi javításra gondolunk érdemesebb kész színt választani, az könnyebben pótolható.
Sziasztok!
Én most kevertettem az Obinál, és iszonyú lett! Felfestettük az első réteget és olyan szinten csíkos, hogy ilyen csíkosat, még tapétában sem láttam. Iszonyat!
Inkább csak készen kaphatót vegyetek! Még egy ilyen őrültséget én sem fogok csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!