Párnát szeretnék készíteni, hol lehet kapni bele való töltőanyagot. Pl: szilikonos polisztirol golyókat. Vagy valami mást amit párnápa lehet tölteni?
Figyelt kérdés
#Párna készítés
2012. szept. 24. 18:45
1/5 anonim válasza:
Én tömővattát szoktam beletenni, kézimunkaboltban szoktam venni. Épp most készítettem egy párnát a hétvégén, egy zacskónyi vatta kellett egy 40x40-es párna ducira töméséhez, és 250 Ft volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Én rendes nagy párnát szeretnék csinálni magunknak.Azt mivel szokták kitömni?
2012. szept. 25. 01:11
3/5 anonim válasza:
Azok tollal vagy gyapjúval vannak töltve. Golyós párna nem túl kényelmes éjszakai alvásra. De amúgy tömővattából is van puhább fajta, az picivel drágább, viszont nagyon kényelmes párnát lehet készíteni vele alváshoz is. Nekem is van néhány kispárnám belőle.
4/5 anonim válasza:
a tömővatta helyett jó a sima vatta is????
5/5 anonim válasza:
A sima vatta jóval drágább és kisebb kiszerelésben árulják, mint a tömővattát. Természetesen azzal is tömheted a párnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!