Villáskulcs készletet venni illetve milyet? Ami a rozsdás csavarnál se pattanik nyúlik. Tudom a Beta jó de drága is.
A régi retro ruszki(CCCP,vagy USSR) vagy a lengyel szerszámok is kiváló minőségűek. Bolha piacokon vehetsz 1-2 száz forintért darabját,és tuti jó minőséget kapsz,még ha rozsdás is.
A silányak az olcsó barkácsáruházas termékek,vagy a piacokon lévő új/krómtól csillogó névtelen szerszámok.
Ilyet ne vegyél mert 1 nagy kalap sz@r.
Én a Ceta Form-ra esküszöm, kb. fele annyiba kerül, mint a Beta, ugyanúgy melegen kovácsolt króm-vanádium, matt króm bevonattal, mint a Beta, ez is DIN 3113-as.
Nekem ehhez hasonló készletem van, a tokja nem ilyen:
Ha viszont nagyobb méretek kellenek (27-estől), akkor keress valamilyen üthető króm-molibdén-vanádium szerszámot, de ezekből tényleg csak azt vedd, ami kell, mert 5 ezernél kezdődnek darabonként!
Szia!
Ha van Norautó a közeledben menj oda.
Náluk is kapsz saját márkanevű szerszámokat, nem tökéletesek, de jó az áruk és blokk ellenében bármikor kicserélik egy újra/örök gari/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!