Műanyag ablakpárkányról mivel lehet nyom nélkül leszedni egy széles barna ragasztószalag ott maradt ragacsát?
Pár éve csináltattuk az új műanyag ablakot és a párkányt, nem szeretném elcsúfítani.
Nyáron a gyerek ráragasztotta a játékait egy fél méteres ragasztószalaggal, azzal a barnával, amivel kartondobozokat zárnak le. Sokáig nem szedtem le, aztán igen, de nem jött le, csak a külseje, tehát az összes barnaság ott marad, a ragasztó szinte átlátszóan jött le.
Mi az ami oldja, de a műanyag nem sérülne alatta???
Acetonnal nem merek próbálkozni, mert azzal már tettem tönkre szép műanyag fényét...
Van ötletetek?
Papírboltokban kapható etikett eltávolító spray, nagyon szépen oldja a barna ragasztószalag maradványait is, a műanyagot viszont nem bántja.
Az árát sajnos nem tudom, mert jónéhány éve vettem, és még mindig van belőle. (és még mindig használható.)
Pedro
Helló Pedro, jó a neved!
közeledben van ez a flakon? Nem írnád le, mi van ráírva, mi az összetétele? Hátha valami konyhában megtalálható alapanyag van benne, és nem kéne venni... :)
Az amerikai rendőrök colával mossák a vérfoltokat.
Szerintem egy próbát megér.
Köszi! :-)
Powerfix címke eltávolító spray
Ideális festék, ragasztó, kátrány, gyanta,zsír, stb. maradékainak kíméletes tisztítására
Érzékeny felületeken is alkalmazható
Nem korrozív, pH-semleges
Összetevők: d-limonene, bután, propán. R12 ilyen izgató-olyan izgató- meg amolyan izgató hatású...
Forgalmazza: Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.
Gyártja: Rexxan GmbH
Durachstrasse 2, CH-8232 Merishausen
Junkersstrasse 92, D-78266 Büsingen
Szerintem ennyiből utána tudsz nézni bárminek. :-)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!