Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Üvegre mit, és mivel ragasszak...

Üvegre mit, és mivel ragasszak-foggantyúnak?

Figyelt kérdés

Nagyanyánk régi vitrines szekrénye kikerült a sufniba. Az oldalra húzogathatós üvegeken csak egy kis vájat van,így nehéz elhúzni.

Mit kellene fogónak ráragasztani-és mivel?

Pillanatragasztó van itthon. Az "fogja" az üveget?

2012. szept. 20. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egy sima gombfogantyút tennék rá és üvegragasztót használnék a felragasztáshoz.

A pill.ragasztó szerintem nem fogja az üveget.

2012. szept. 20. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Voltmár hogy üveget pillanat ragasztóval ragasztottam nem vált be, Azon nem volt üvegfelület feltüntetve

Ha van pillanatragasztód, nézd meg fogja-e az üveget

2012. szept. 20. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Kétkomponensűd(pl.eporapid)nincs otthon?

Az biztos fogja. Akár pár centis fakanál,vagy műanyag kanál nyelet is ragaszthatsz rá.

Ismerős a vitrinüveg-néha majd leviszi a körmöm nekem is.

Alól és fölül is szappanozd be a fa részeket/sínt,akkor könnyebben jár benne az üveg.

2012. szept. 20. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziloplasztnak hívják a keresett anyagot, vagy FBS, az erősebb. Pillanatragasztóból csak a nagyon drága két komponensűek tapadnak üveghez.
2012. szept. 20. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
a sziloplaszt és az fbs se fogja megfogni ezek tömítésre valóak vagy olyan rögzítésre ami nincs mechanikai hatásnak kitéve van egy rugalmasságuk (az fbs nek kisebb) de a mozgástól le fog pattanni
2014. aug. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!