Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy Miskolci 4 emeletes...

Dééév01 kérdése:

Egy Miskolci 4 emeletes bérháznak az egyik lakásának kéne a tervrajza honnan tudom megszerezni?

Figyelt kérdés

Az egyik konnektor kiment és lecsapta a biztosítékot mire visszakapcsoltam már kiment az áram a konyhában,fürdőben, WCben valószínűleg ki kellesz bontani a falat és ehhez kéne valami tervrajzszerű hogy tudjam hol kéne kezdeni.

(ehez kapcsolódóan is várom tanácsokat nem vagyok egy villanyszerelő beállítottságú.)

21/F

2012. aug. 25. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell kibontani a falat, ugyanis egy csobe szoktak behuzni a vezeteket
2012. aug. 25. 22:04
 2/3 Shai-Hulud ***** válasza:

Akkor viszont inkább hívj egy villanyszerelőt!

Több okból is:

- Nem csap agyon az áram, a villanyszerelő nyúlkál ott ahol neked nem igazán kéne.

- Hamarabb megtalálja a hibát, mint te.

- Nem valószínű, hogy új vezetékezés kellene, hiszen azért van a biztosíték, hogy ne a vezeték égjen szét.

- Többnyire falbontás nélkül is tud vezetéket cserélni, ha szükséges.

- Nem olyan drága, mint gondolnád. Ma már az iparosok nem engedhetik meg maguknak, hogy csillagászati áron dolgozzanak.

Szóval szerintem jobban jársz egy villanyszerelővel.

2012. aug. 25. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha nem te csinálod... Apukám megmondja ránézésre is, hol megy a falban a vezeték, mert ez a szakmája, ha neked ehhez tervrajz kell, akkor inkább ne nyúlj hozzá.
2012. aug. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!