Vas szerkezetű teraszomat mivel tudnám burkolni aminek 20mm vastagságnban nagy a teherbírása? Olcsó megoldás érdekelne. Kb 10-12nma területe, és 50cm az áthidalandó zátszelvények közei.
Figyelt kérdés
Megépítettem a teraszt de a fal miatt nem mehetek feljebb 2cmnél! Vízálló megoldás kellene! Gondolkoztam Peri vagy doka táblán is! A WDC teraszburkolat megfizethetetlen a maga 10000Ft-os nm árával! Valakinek valami okos tippje nincs? Sima fa padlóra azt mondják 2 cmen behajlik.2012. aug. 24. 16:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem 2 cm. keményfa 50 cm-en nem hajlik vészesen.
Még az is lehetne, hogy felezni az 50 cm.-t, valami plusz vasanyag behegesztésével.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez egy 40X40 zártszelvényből lévő vasszerkezet, 150cmx100cm-es közök voltak és behegsztettem 20x40eset hogy felezzem a közméretét! Maga a szerkezet kb 120cm magas! Így egy zártszelvény köz 140-150cmx50cm! Üdv
2012. aug. 25. 11:49
4/4 Ilyent válasza:
A legolcsóbb megoldás szerintem ha a közöket is hegeszted.
23cm nem hajlik meg 2cm-es fa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!