Átlátszó szövet hol lehetne szerezni?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy átlátszó merev, legalább 20cm vastag, és 50 cm hosszú csőre, valakinek, valami ötlete? Amúgy akváriumi víztisztító lenne belőle, a méretek változhatnak, csak nagy vonalakban ekkora...2012. aug. 20. 20:00
1/5 anonim válasza:
Kapható plexicső, de horror áron:
2/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
most nézem hogy szövet írtam XD mindegy úgy látom érthető voltam:) azért szeretnék átlátszót, hogy mutasson is valahogyan, jelenleg is házi barkács víztisztítóm van, de eléggé csúnyán mutat, közben ikeában találtam hatalmas nagy várát, valószínűleg abból fog készülni, de azért még kutatok hátha találok, igen ezeket a plexis lapokat megtaláltam én is, de azért 20000ft t egy átlátszó csőért nem akarok kiadni:)
2012. aug. 21. 18:45
5/5 A kérdező kommentje:
várát= vázát:) lol stroke-om van vagy nem tudom mi ez a sok betűtévesztés:)
2012. aug. 21. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!