Fa komódot textillel szeretnék bevonni (mintha dekupázs lenne) milyen lakkot vagy ragasztót használjak?
Figyelt kérdés
Gyerekszobába vettem mintás sötétítőt függönyt és van egy régi fakomódunk azt szeretném ugyanazzal a textillel bevonni.Milyen ragasztót vagy lakkot használhatnék hozzá?2012. aug. 20. 13:40
1/6 anonim válasza:
Hasonló dolgot fehér enyvvel (faipari ragasztó) oldottam meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Mennyire volt tartós,szerinted van értelme vagy hamvába holt ötlet?
2012. aug. 20. 14:33
3/6 anonim válasza:
Ha az megszárad, soha, semmivel nem tudod leszedni. Arra ügyelj hogy egyenletesen vékonyan vidd fel, a textilen nehogy átüssön. Van lassabban száradó fajta is, azt javaslom. Én francia bársonyt ragasztottam, nagyon szuper lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Bocs,hogy zaklatlak,de gondolom a fát csak lecsiszolom-,Nem kell kezelni semmivel utána,csak rá az enyv(vagy a textilre inkább??)és mehet az anyag?Hol tudok beszerezni ilyen enyvet?
Köszi a választ nagy segítség! :)
2012. aug. 20. 15:03
5/6 anonim válasza:
Semmivel nem kell kezelned a fát, ha lakkozva van, azt nem árt, ha lecsiszolod. Természetesen a fára kel felkenni a ragasztót. Van több féle minőség, elég, ha a legolcsóbbat veszed. Festékboltban lehet kapni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2012. aug. 21. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!