Mennyibe kerül egy enyves fal átfestése diszperzitesre? Mennyiért csinálják a festők (nm ár)? SÜRGŐS lenne a válasz!
Nekünk 1200.-/nm árat mondott, mikor kijött :-( Sokalltam is!
Csak a konyha lenne 60 ezer :-( és ebbe nincs benne az anyag ára :-[ És ott van még a fürdőszoba, kamra. Ezek lesznek idén felújítva. A szobákat majd jövőre.
Szerintem, nekiállunk mi magunk. Lekaparjuk, geletteljük, festjük.
750ft/nm áron én is elvállalnám.
A glettelés 300ft/nm, a festés szintén 300ft/nm, 150ft-ba meg belefér az enyv lekaparása és a mélyalapozást is beszorítanám az árba.
1200ft sok. El lehet kérni annyit de kevesen fizetik meg.
Ha nekem megfizetné ezt vki akkor az a fal olyan sima lenne h a légy is megcsúszna rajta :D
Sajnos nem tudok munkákat vállalni mert autóm nincs, így csak a a közelben lakóknál tudok festeni.
Ha saját magad megcsinálod úgy hogy nem vagy festő akkor megfogsz vele szenvedni és a végeredmény se lesz jó.
Glettelni ha nem tudsz akkor veszett ügy az egész mert ahhoz gyakorlat kell hogy szépen tudjad húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!