Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fatelepeken kis mennyiségben...

Fatelepeken kis mennyiségben is lehet fát venni?

Figyelt kérdés
A környékünkön két nagy fatelep is van, de nem tudom, hogy egy kis kutyaházhoz, vagy egy polchoz elegendő fa mennyiségét is kiadják-e. A méretre vágást itthon akár el is végezném.
2012. aug. 13. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy adnak akár 1 db lécet is bárkinek emiatt ne aggódj, de ha csak 1 m-t kérsz mondjuk egy lécből,akkor is kifizettetik veled a teljes szál árát(mondjuk 6M-es szál) + vágás díját,és vagy elviszed az 5m-es maradék darabot(tiéd végül is) vagy ott hagyod a telepen.

Szóval a nyesedék árát nem valószínű hogy levonják neked a szál árából.

2012. aug. 13. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak szálat lehet venni ami vagy 4m vagy 6m. Azt felvágják ha kéred de az egész szál árát ki kell fizetni!
2012. aug. 13. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 13. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ami hozzám közel van fatelep, oda szoktam járni, ha szükségem van valamire. Kijött a szóra, hogy nekem mennyi fa kellene, én is egy szál deszkát vittem, végül azt mondta a tulajdonos, hogy egye fene, aládugta a fűrészgépnek, 2 mp és levágta a felesleget. Kevesebbet fizettem, de azt mondta, hogy legalább ha megelégedtem a munkával, legközelebb is biztos oda megyek. Jobb a sűrű garas, mint a ritka krajcár, ami bizony igaz
2012. aug. 13. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendes a faszi és van is üzleti érzéke az látszik! Még annyit kérdeznék, hogy az oké, hogy 2-4-6 m-es szálban vannak, de a szélesség és vastagság szinte minden méretben van? Tehát ha úgy odamegyek, hogy egy 20 cm széles és 2 cm vastag 4 m-es szálat kérek, akkor azt így lehet? Lehet, hülye kérdés, de még sosem kértem ki fát fatelepről, nem tudom hogy mennek ezek. :)
2012. aug. 14. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!