Mivel takarjam el a kéménylukat, ha még használni akarom?
Figyelt kérdés
Elbontottuk a cserépkályhát, de a kéményt nem akarom megszüntetni.De el szeretném valahogy takarni.Lehet ilyen takarót kapni, csak nem tudom a nevét.Ha ebben segítenétek.Nagyon megköszönném. (Tudom rakjak ki egy Lenin képet) Ez már nekem is eszembe jutott.Csak a nejem harcol ellene.2009. júl. 21. 17:21
2/5 A kérdező kommentje:
Csak ezt a nejem ne olvassa el.
2009. júl. 21. 17:49
3/5 A kérdező kommentje:
Faldugó a neve, és tudom is már, hogy hol lehet kapni.Köszönöm a segítséget.
2009. júl. 21. 19:26
4/5 anonim válasza:
Igen, faldugó, de van egy sokkal magyarabb neve: STUCNI
Miért kellett elbontani a cserépkályhát? Én mindent megadnék, ha lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam, hogy stucni, (mert sváb vagyok)de az a kerékpároknál a kormány rögzítő a villához.El bontottuk, mert 3 volt,két db falközti,és a munkánkból kifolyólag(és főleg kényelmi)nem volt épp nyerő.De egy kályhát meghagytunk.A vidéki házunkba vittük le, ott lett felépítve.Ott a konyhában tea tűzhely van.Imádjuk.Köszönöm a segítséget.
2009. júl. 22. 04:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!