Mi az anyag ami olyasmi mint a hungarocel de keméony és lehet belöle bútorokat készíteni? (Fűrészelni meg festeni is lehet)
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 09:36
2/9 anonim válasza:
Faforgács-lap ami kb. 2-3 cm vastag, nagy táblákban kaphatóak építőany-telepen /régen tüzép-telepnek hívták/
Farost lemez, ami kb. csak fél cm vastag, ebből csinálják általában azoknak a bútoroknak a hátulját.
4/9 A kérdező kommentje:
nem,egyik sem az amire én gondolok.Barkácsműsorokban láttam. Padokat csináltak belőle lakásba,és térelválasztó polcrendszereket is.Mihez is hasonlítsam...Olyan mintha tégla lenne,de annál sokkal-sokkal könnyebb,mivel nem olyan anyagból van.de azt hiszem talán még olyan kis 'tömbökben' is van...
2012. aug. 11. 10:57
6/9 anonim válasza:
egy kerékpáros sisak is egyfajta de elég kemény nikecelből van, talán olyasmire gondolsz.
7/9 Ágh Ferenc válasza:
[link] Az a gondolatom, hogy ezt keresed! Ebből már építettem olyan konyhabútort, aminél kérték a munkalap burkolását. Üvegszálszövettel van a felülete borítva+olyan bevonat, ami közvetlenül burkolható. Én valamikor német anyagot kaptam, de úgy néz ki, hogy ezt már nálunk is gyártják. Egyébként általában táblákban árúsítják, de sniccerrel kitűnően darabolható.
8/9 A kérdező kommentje:
Úgyérted maga a konyhabútor volt ebből?Mennyire strapabíró ez?Nekem elég gyengének tűnik. Bútort szeretnék,tv állványt, kis rakodóst...
2012. aug. 11. 19:46
9/9 Ágh Ferenc válasza:
Nem a bútor, csak a munkalap volt ebből! Egyébként épített bútor volt, ytong és a látható helyeken mészkő borítás, az ajtók bútorlapból. A 40 mm-es lap egyébként önmagában is kibírt, persze olyan 60 centiméterenkénti alátámasztással. Oldalfalnak is használható, de a gyártót kellene megkérdezni a részletekről, mert ugye ő fürdőszobai válaszfalnak javasolja függőlegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!