Festők! A falon a színelválasztást hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy papír celluxal, vagy van erre vaéami má megoldás?2012. júl. 30. 17:14
1/4 anonim válasza:
Lehet direkt festő szalagot kapni, többféle szélességben is, azzal kell takarni amit nem akarsz lefesteni. Barkácsboltban, vagy festékboltban lehet venni ilyet.
Ehhez még festőnek sem kell lenni.
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok festő de én úgy csináltam \ alsó fele narancs a felső fehér.\ ,hogy felül festettem fehérrel és ahol a választékot gondoltam alá mentem kb 10 cm-rel és száradás után felragasztottam a fehér falra a festőszalagot \nem tudom a nevét, a takargatásnál szokták használni olyan mint a szigetelőszalag\ és ecsettel befestettem a narancs színnel kb a szalag feléig és hengerrel befejeztem az alját.fontos, hogy még nedves legyen a másik szín \narancs\ mert ha megszárad akkor szakítja le a festéket. olyan egyenes lett mintha vonalzóval lenne elválasztva.
3/4 anonim válasza:
* mikor lehúzod a szalagot akkor legyen még nedves a festék :)
4/4 anonim válasza:
szép egyenes vágás titka: suru festék- vagy szalag mentén vékony akril huzál...le fested és le veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!