115ös sarokcsiszolóra feltehetek én 110es gyémántkorongot? Azaz, ha felteszem, azzal tudok én csempét vágni? Vagy túl kicsi lesz?
Figyelt kérdés
(Bocs, ha hülye a kérdés, nő vagyok, csak szeretek barkácsolni, ill. most járólapozni szeretnék. :))2012. júl. 30. 10:13
1/4 dirtboy válasza:
elvileg nincs akadálya,fel teheted rá de hogy tudsz e csempét vágni az rajtad múlik.
egyébként nagy felx jobb lenne a célnak.
2/4 anonim válasza:
Lehet vele-korlátokkal.
Ha szegmensest(fogazott)veszel,azzal könnyen törik a csempe,ha"símát",azzal könnyen beég,hűteni kellene.
3/4 anonim válasza:
Igen felteheted rá a gyémántkorongot.
Porolni fog nagyon és igen zajos,nagyon sikít.
Őszintén megvallom.... inkább férfiember kezébe ajánlom a flex-et,ami ezen koronggal még sokkal-sokkal veszélyesebb tud lenni.
Úgyhogy inkább kérd meg egy (tapasztalt)barátodat hogy segítsen a burkolás ezen részében,mint semhogy hogy véletlenül súlyos kárt tegyél magadban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit beijedtem, úgyhogy lehet, hogy mégis megkérek valóban valakit. :)
2012. júl. 31. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!