Létezik vízhatlan vízóra aknafedlap?
Nyugi, a vízóra nem a tiéd, ha nem lesz jó majd kicseréli a vízmű! A vízcsövek a földben is pont olyan rozsdásak, mint ahol épp látod. A régi házamnál olyan magas volt a talajvíz, hogy az év 2/3-ában víz alatt volt a vízóra, vastagon rozsdás volt, de sajnos így is mérte a fogysztást!
:(
Bocs, azt elfelejtettem, hogy a most műanyag vízóraaknám van műanyag fedéllel, ebbe nem megy bele a víz! [link]
No meg KPE csövek vannak, azok nem rozsdásodnak!
:)
Utolsó,
Ezek a KPE csövek használhatók ivóvízbekötésre is? Ha a házban egyébként rézcsövekből van a hálózat, ahhoz is lehet csatlakoztatni?
Amúgy tők jók ezek a műanyag aknák. 2 kérdés? :D
Hogy a francba megy abba le valaki ha pl vízórát cserélnek a vizesek??,
A második nagy kérdés,, -Ha belefolyik a víz hogy megy ki belőle? Majd mindíg kiszivattyúzod??
"Hogy a francba megy abba le valaki ha pl vízórát cserélnek a vizesek??"
Nem megy le senki, a vízóra flexibilis csővel van bekötve, és ki lehet húzni az aknából! Ha el kell zárni, akkor is csak két mozdulat, és nem kell lemászni a meztelencsigák közé!
"A második nagy kérdés,, -Ha belefolyik a víz hogy megy ki belőle? Majd mindíg kiszivattyúzod??"
Nem folyik bele a víz, teljesen zárt mindehol! Bár hazudok, nemrég folyt bele víz, mert rosszul nyitottam ki az egyik szelepet amiután elzártam szerelés miatt. Két napig nem volt rajta a fedél és kiszáradt!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!