Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Betonozáshoz az udvarban?...

Betonozáshoz az udvarban? (többi lenn )

Figyelt kérdés

[link]

szeretném azt a középső részt egybe húzni ( kb 3-4 cm mély) az meddig bírja ha én azt a rész kitakarítom amennyire tudom + ami nagyon leakar törni a széleken leverem kalapáccsal, és készre kevert betont amihez csak víz kell kitöltöm azt a részt 2-3 évig bírná ? előre is köszönöm mindenkinek aki segít nekem ,vagy ellát 1-2 hasznos tanáccsal hogy mit hogy csináljak

2012. júl. 8. 20:15
 1/1 anonim válasza:

én ezt nem így csinálnám, mivel 1 tél alatt szétmállik az egész! vagy az egészet kiöntőd betonnal, ahol mélyebb azt feltöltöd, és a többire is teszel betont 1 cm vastagságban.

Vagy aljzatkiegyenlítővel feltöltöd azt a rész, mikor megkötött, akkor az egész területre felviszek egy vékony betonréteget! Így bírja évekig! De ahogy te akarod csinálni, 1 tél maximum!

2012. júl. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!