Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kivel csináltathatnék ilyet?

Kivel csináltathatnék ilyet?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy szúnyoghálós ajtót, gondolom asztalos csinálná, tudtok ajánlani jó szakembert??Budapestről és környékéről!Illetve kb mennyibe kerülne szerintetek?
2012. júl. 8. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt te is megtudod csinálni nem kell hozzá más mint szúnyogháló és tető léc meg egy tűző gép filléres dolgok és máskor is jól jöhetnek
2012. júl. 8. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet csinálni házilag is.

Elmész egy olyan gazdaboltba vagy esetleg obiba,praktikerbe ahol lehet venni dísz léceket.

A keretet legyártod veszel hozz á zsanért esetleg mágneszárat.Annyira nem lehetetlen.

Amúgy asztalos üzemben lehet hogy csinálnak ilyen egyedi dolgokkal de azok majd szeretnének jó sokat keresni azon a szúnyoghálón.

2012. júl. 8. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Erkélyajtó, vagy egyszárnyú ajtó?
2012. júl. 8. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Én Gyömrőn csináltattam egy asztalosműhelyben pár éve. A 200x100 cm-es ajtó -szúnyoghálóval együtt- kemény 3000 magyar foritot taksált!

:D

2012. júl. 8. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Maglódi vagyok, először magamnak csináltam a bejárati ajtóra szúnyoghálót, azóta már 3 ismerős is megkért... :D ha közelben vagy akkor neked is szívesen csinálok... :)
2012. júl. 9. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!