Fúrt kúthoz milyen szivattyú kell?
Sztem ne hivj valami szakit sokba van
Egy madzagal ami nem müszálas sötétebb szinü hogy lásd ha megszivja magát vizel köss a végére egy nagyobb anya csavart belelógatol kb 10m hoszan kihuzva meglátod eléri e a vizet.
szivatyuból felejd el inkább a márkákat ved a legolcsóbbat 2 évig biztos birja az is azzal el tudol lassan locsolgatni a kertben meg talán a kutból sem kapja ki azonnal a vizet.
lábszelepről a kutszakértővel nem értek egyett nekünk is önfelszivó a szivattyú mégsem szivja fel lábszelep nélkül 4 méteről az ásott kutból a vizet.
bár lehet felevegősödik valahol a szivatyú nem tudom?
Vagy levegőt szív, vagy szimmeringes már, vagy egyszerűen sz*r. Valószínűleg szimmeringes lesz, általában egy szezont bír a gyári bennük. Végeredményben a biztonság kedvéért be lehet rakni egy lábszelepet, ártani nem fog.
Az enyém felkapja 16-ról is, bár az ipari megoldás, az önfelszívó csak a töltőrésze, egy kétdugattyús tömszelencés cucc.
Kérdező: ha Fejér megyében, vagy a környéken laksz és úgy gondolod rá tudok nézni, nem tart semeddig, egyébként nem tudom, a vizesek sokat kérnek érte, a kútfúrósoknál meg emberfüggő. Ismerősi körödben nincs valaki aki meg tudná oldani esetleg?
Egyébként nem vagyok "kútszakértő", csak anno faterral összedobtunk egy cuccot és nyári mellékkeresetnek böktem vele pár kutat. ;)
14:44-nek
Valóban jó rovatban írogatsz a barkács kategóriában! Nem kell szakember,jó lesz a legolcsóbb is!! Gratulálok a segítő készségedhez! Vegyen valami gagyi szutykot,barkácsolja össze és vagy működik vagy ami valószínűbb NEM. Kidob 1 csomó pénzt,ha meg szakembert hív az azt veteti ami kell és biztos működni fog+garanciád ad a munkájára.
Mr flash legalább tanácsban jót adott.
Itt Csongrád megyében 6~7 méteren van a vízszint...attól,hogy a 80m-s rétegből nyered a vizet.
Keress egy kútfúrót!!!
Ő kimegy,ha kell,nagy szivattyúval megszívatja...megnézi,gázos-e,tanácsot ad,akár szivattyút is,ha kell,kézi pumpát,stb.
Én személy szerint a "belógatóst" javaslom.
Ha kell,Hódmezővásárhelyen tudok jó kútfúrót(nekem Szegeden 54m-st fúrt)
Az sem rossz márka (olasz), nekem ilyen van és nagyon jól működik:
Én azért választottam ezt, mert náluk mindig van alkatrész is raktáron, de remélem még sokáig nem lesz rá szükség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!