Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Letört beton szegélykövet...

Reptoid kérdése:

Letört beton szegélykövet mivel ragasszam vissza, hogy apa ne vegye észre?

Figyelt kérdés
A járda szélén a szegélykő teteje letört, szépen illeszkedik vissza, de valahogy rögzíteni kellene. Van valami ötletetek rá? Hogy télen a fagy se nyomja szét, de az is jó lenne, ha legalább pár hónapig ott maradna.
2012. jún. 22. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Építési ragasztó, az biztosan segít. Hilti ragasztó, pl.

Csak nem olcsó.

Talán kérd meg apukádat, hogy segítsen visszaragasztani.

2012. jún. 22. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
ha kicsi darabról van szó,akkor a kínai/százforintos boltból vennék 2-3 pillanat ragasztót ,megvan 2-300 ft -ból azt kész
2012. jún. 22. 09:55
 3/5 kovpet ***** válasza:

Ha jól értem, te már megtetted a részed ebben az ügyben. Szólj a faternak, ne rontsd tovább a dolgot :)

Nem fogja leharapni a fejed.

2012. jún. 22. 11:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, még lehet meg is dicsérne, hogy milyen erős vagyok :D

Csak az a baj, hogy kb egy hete csinálta meg. A nagy hosszú 1 méteres szegély feldarabolta 10 centis darabokra és azokból csinált körívet a kanyarulatoknál. Na, pont egy ilyet sikerült megtorpedóznom, csak az a rossz, hogy pont az ív közepén van, és betonalapot is csinált a szegélynek, szal ha ki kell cserélni azt az egyet, akkor a többit is, meg az alapját is fel kellene törni... :(

Gondoltam én is a ragasztókra, de ugye a beton "porzódik", nehezen köt meg a ragasztó poros felületen, de majd amit az első írt, megpróbálom.

A fúrás sem túl jó, hogy fémrúddal rögzítsem, mert félek még tovább roppanna.

Ha van még ötletek azt megköszönném :)

Szerencsémre recésen, hullámosan tört el, így visszarakva belekapaszkodik a letört rész az aljába, nem esik le magától. Na majd jövőhéten megszakértem :D Köszi!

2012. jún. 22. 15:44
 5/5 kovpet ***** válasza:

Nem dicsérne meg, biztos nem örülne a dolognak. De ha ő csinálta, akkor ért hozzá és megcsinálja újra. Te meg nem értesz hozzá és még jobban elszúrod.

Mindenki hibázik, biztos nem direkt törted el, ez van. Meg fogja érteni. Mondjuk persze ne akkor mondd el, amikor fáradt vagy ideges vagy ilyesmi :)

2012. jún. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!