Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A fürdőkád szélén elöregedett...

A fürdőkád szélén elöregedett akril tömítés megújításához kell szakember? Vagy én is meg tudom csinálni?

Figyelt kérdés

Ha szaki kell, pontosan milyen? mennyibe kerülhet megcsináltatni?

Ha én megcsinálhatom van valami trükkje a dolognak vagy olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik?

2012. jún. 19. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi extra nem kell. Akril, vagy szilikon kell hozzá, meg egy kinyomó pisztoly. Ha nagyon szépre akarod, akkor lehet kapni szilikon profil lehúzó műanyag készletet is.

Kiszeded, visszaszigeteled. Ennyi.

2012. jún. 19. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Akrilt ne használj kádnál!

Szaniter szilikon-t csakis !!, vagy FBS-t tubusos,(legdrágább.. de az egyik legjobb minőség)

Unevezett Kinyomópisztoly kell a művelethez,illetve törlő papír(wc-papír is jó),és egy nedves(nyálazott...tényleg!!) mutató ujj,és egy kis kézügyesség.

2012. jún. 19. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy csontra száraz legyen a kihúzandó felület,és utána még legalább 4-6 órát ne érje víz!!
2012. jún. 19. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm a válaszokat!:)

Még annyit kérdeznék: a meglévő beszáradt akrilt hogy a legcélszerűbb eltávolítani?

2012. jún. 20. 00:39
 5/5 anonim ***** válasza:

tapétavágó késsel bevágod szilót a 2 oldaláról,(ügyelve hogy a kádat ne karcold),és szépen kihúzod a helyéről,a maradékot óvatosan lekapargatod a késsel apránként.

És a kezedre is vigyázz, mert igen éles ez a penge.

2012. jún. 20. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!