Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Padlólap lerakása forgácslapra...

Padlólap lerakása forgácslapra. Hogyan?

Figyelt kérdés

Kedves Burkolók!

Adott egy helyiségem, ahol 5m2 beton és 1m2 forgácslap van a földön. Azért mert a forgácslap egy pincefeljárót takar. A lyuk nagyon szilárdan van "becsinálva" egy fa szerkezettel, igen vastag, tömör, stb. A forgácslap a tetejére van szögezve, a padlószintel azonos szintre. Le szeretném burkolni az egészet egyben, hogy abeton és a lyukon a forgácslagy egy felületű legyen. Kérlek segítsetek, hogyan tegyem.

Én üvegszálat ragasztanél a forgácslapra, majd alapozó és padlókiegynlítő telibe és burkolás, de csak tippeltem. Kérlek titeket, adjatok nekem tanácsot.

2012. jún. 14. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:

jó tanács...!

én igy csinálnám , fel szedném a fa deszkádat lapot.

betont fel törném , kb 10 cm .minimum

aztán ujra huznám betonnal,ugy hogy hogy azt a részt ahol a pince lejárod van 1 m2 részt .mivel le járó bistos van egy fődém perem része 20 30 cm kb 15 cm nél tenék körbe lécet ami vastag kb 5 -10 cm .erre tenék deszkát be fedném , deszka legyen vastag 5cm ! ezt be vasalnám stabil tartos masziv legyen ,és ekkor önteném telibe betonnal. majd 2 nap mulva surun locsolva vizel a betont , padlopon , alapozo ragasztó és csempe és fuga és kész.

2012. jún. 14. 11:27
 2/3 A kérdező kommentje:
ennyit tipródtál haver, én csak egy pirosat nyomtam
2012. jún. 14. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
2012. aug. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!