Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kinek, mi a véleménye a...

Házi János kérdése:

Kinek, mi a véleménye a Tv-ben reklámozott, festék szóró pisztolyról? Meg vehetem?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. jún. 7. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Festékszóró pisztolyok mindíg is voltak. A TV-S előtt is én radiátort festettem ilyennel régebbi fajtát.Arra tökéletes volt.
2012. jún. 8. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne vedd meg. Semmi értelme nincs.

A festékszórónál amúgy is több festékveszteség mint az ecsetes felhordásnál. A festékszórás nehezebb is mint az ecsetelés.

A Tv Shop-os amúgy is egy nagy kamu, már a reklámból is látszik hogy átverés mert lehetetlen úgy lefújni egy kovácsoltvas kerítést hogy ne menjen mellé a festék. Ezzel amúgy is sok festéket elpazarolsz.

A festékszóró csak sima és nagy felületekre jó, ezért használják az autófényezők.

2012. jún. 10. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha több mindenre akarod használni nem csak radiátort festeni akkor felejtős, nagyon gagyi!
2012. jún. 11. 11:29
 5/5 Godmen válasza:

Kedves kérdező!

A tv-ben azért reklámoznak, hogy eltudjanak valamit adni, támogatom az előttem szólókat, a festékszóró olyan helyekre van, amelyeket nehéz elérni, és általában zománcfestéket lehet vele hibamentesen felvinni, de például alvázfestésre is alkalmas. Azonban egy hatalmas humbug az, hogy sima falat és falfelületeket így fessenek vele... Szerintem felesleges. Most festettem a szobámat 1 hete, és a sima hengerrel, amit még kb 10 éve reklámoztak nagy hévvel a tv-shopban. Én mégis a korongecsetre szavazok. Lehet hogy lassú, de alapos.

2012. jún. 13. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!