Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szeretnem atrakatni a tetoterb...

Szeretnem atrakatni a tetoterbeepiteses hazunk meglevo cserepfedeset. Mar vettunk bontott jo allapotu cserepet, korulbelul mekkora ossegre lehet szamitani? A teto kb 150 m2, lehet, hogy egy kicsit tobb

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is (kb. olyan méretű tetővel, mint te). Ne hagyd, hogy a tetőfedő mester négyzetméterenként adja meg az árat!!! Próbálj meg egyösszegben megállapodni, mert m^2-enként egy irreális összeg fog kijönni! Ez max. 3 napos munka, én 40-50 ezernél többet nem adnék érte! Ha a tetőfedő 1 m^2-ért pl. 2000 Ft-ot kér, (ami SZERINTE reális), akkor 150*2000=300000 Ft jön ki! Ennyit én nem fizetnék egy 3, max. 4 napi munkáért!
2009. jún. 30. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,majd így próbálom. Kicsit aggódtam,kb.sem volt ötletem,mennyi lehet.
2009. júl. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!