A fürdőszobátokban van szellőző-ventilátor, vagy elég ha csak kinyitjátok az ablakot?
Szia!
Nálunk se ablak, se ventillágor nincs, csak egy szellőző, ami a kémény felé van nyitva.
Ha nagy a pára, egyszerűen kinyitjuk a fürdőszoba ajtaját.
én vagyok aki betette azt a videot és én késztettem a saját magam konyhájában és tudom értékelni a külömbséget!
Szóval amióta bent van van ez a ventillátor azóta olyan a konyha és a lakás, mintha nem is lenne használva a konyha. A gőz 90%-a azonnal távozik és folyamatosan cserélődik a levedő. Ablak is van, de az nem olyan, mint a direkt levegő kiszívatát.
Fürdőnél, a vizhasználatkor azonnal eltávozik a pára, nem csapódik ki. Ha szellőztetsz, azzal csak a légtérben lévő pára távozik, a falakon és a csempéken vizharmat marad, mert a használat során, még nincs szellőztetés, ami bent szárad meg, zárt térben. Uis, az ablak nem marad nyitva a használat után 2-3 órára.
A ventillátor nem hangos, csak akkor, ha a lapátokra rárakódik a kosz, ezt lehet tisztítani néha. Olyan a valpát mint egy zsír,kosz csonk néha. Ez mind bent maradna, sőőőt még több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!