Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Átadópult kivágás gipszkarton...

Sn0wf0x kérdése:

Átadópult kivágás gipszkarton falból?

Figyelt kérdés

Adott egy gipszkarton fal a konyha és a nappali között, ahol szeretnék egy átadópultot. Kérdés, hogy a meglévő falból kivágható-e az adott méret? Kivágom elszigetelem belül, az éleket újraprofilozom, majd befedem és festem, vagy vissza kell bontani a falat és előre kivágott elemekkel újrarakni?

Valakinek tipp?

2012. máj. 21. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha tudod hol van a fal váza, és nem gyengítenéd el túlságosan, akkor szerintem mehet lecsavarozás nélkül.

De ha le is szeded, akkor sem kell előre kivágni, hanem átalakítod a vázat, felteszed az egyik oldalt, kivágod pontosan (mert így sokkal egyszerűbb mint előre és pontosabb lesz), aztán a másik oldalt.

Mondjuk nem vagyok nagy gipszkarton-varázsló, de így csinálnám.

2012. máj. 21. 10:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, hol a váza, de majd átvizsgálom alaposan. Lakásvásárlás előtt állunk és tervezgetjük mit, hogy kéne ;)
2012. máj. 21. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Van itt egy videó erről! 2:30-tól van a lényeg!
2012. máj. 21. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs, itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=S328nyn8Dc8

Jó barkácsolást!

2012. máj. 21. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez több mint rendes tőled :DDDD
2012. máj. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!