Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy oldaható meg, hogy ne...

Hogy oldaható meg, hogy ne lábakon álljon a konyhabútorunk?

Figyelt kérdés

Csináltattuk, bútorlapból, nagyon szép, de lábakon áll. Amit nem értek miért...hisza alatta szinte lehetetlne kitakarítani. De most, hogy gyerekünk is van ő meg be szeretne ászni alá, ott kotorászik, minden alámegy, krumplihéj, hagymahéj..stb nem részletezem. A lényeg, hogy a fenébe tüntessem el? Arra gondoltam, hogy tszek elé ugyanolyan bútorlapból "előkét", csak azt nem tudom, hogy fogassam oda.

Ha valaki érti, hogy mit szeretnék és tudna segíteni azt nagyon megköszönném :-)

2012. máj. 18. 09:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Óóóó!! Ezer hála és köszönet! Micsoda jó ötletek. Azt hiszem a fiókos megoldás nem jöhet szóba, mert nincs annyi hely, a képet csak azért linkeltem, hogy el tudjátok képzeli, hogy miről beszélek, mert féltem, hogy zavaros lett a mondandóm.
2012. máj. 18. 12:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Még nem tudom megnézni, hogy melyik megoldás is lenne a legideálisabb, de mivel én fogom csinálni a legegyszerűebbet kell válasszam, hogy a hibalehetőségeket lecsökkentsem :-)
2012. máj. 18. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan műanyag patentot, amivel fel lehet pattintani a zoknit (Így hívják a bútornak az olyan lábait, amik nem a hagyományos lábak, hanem egy keret a bútor alatt.) uganis időnként nem árt, ha ki tudsz takarítani alatta.
2012. máj. 18. 14:35
 14/19 A kérdező kommentje:

Éljen..mégjobb!

Köszi:-)

2012. máj. 18. 16:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Hogy lehet, hogy nem tettek alá lábazatot? Hív vissza őket, az jár a konyhához.

Ha nem megoldható, akkor írtak itt jó válaszokat.

Egy apróság a méréshez: A hosszaknál számold le a visszaállást, és az anyagvastagságot.

És egy jó tanács: inkább fentről csavarozd, mert a lábak nem biztos hogy egyenlő távra vannak az elejétől.

Vegyél alá lábazati vízzárót,húzd rá az élére és nem fog felázni.

2012. máj. 18. 18:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Oké, köszi! Ezer ezer köszönet!

Azért nem lett láb csináltatva, mert az anyóóóóóósom az a zseni azt mondta az asztalosnak...mindegy is milyen indokkal, egy órát tudnék regélni róla. A lényeg, hogy az anyósom sara ez, eddig elnézegettem, kitakarítottam de most betelt a pohár. Hát hülye vagyok én, hogy heti 4 nap hasalok a szekrény alatt?

Az a jó, hogy ha levehetőt csinálok rá, mert akkor tényleg HÉBEHÓBA ki lehet takarítani alatta.

2012. máj. 18. 20:37
 17/19 A kérdező kommentje:
"Elharaptam" a mndat végét, azaz az anyósom azt mondta az asztalosnak, hogy ne legyen lábazat. Én meg nem voltam ott, nem is tudtam az egészről, csak a végén szembesültem a krva lábakkal :-)
2012. máj. 18. 20:39
 18/19 anonim ***** válasza:
15/17-es. Írta, hogy lábakon áll a bútora, és ez a baja.
2012. máj. 19. 13:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves 18-as válaszoló! Tudom, hogy lábakon áll a bútora. Én lábazatról beszéltem, nem pedig a lábairól. Nem ugyanaz.

A korpusz a lábakon áll, előtte van a lábazat, másnéven szokli.

Van saját lábazat, mikor a korpusz oldal lemegy a padlóig, illetve a külön lábazat, ami nem fix, hanem utólag kerül a bútor alá.

Ne oktass! A 15-ös. Egy asztalos.

2012. máj. 19. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!