Mit csináljak a kivágott fából?
Figyelt kérdés
Van kb 8db átlagban 2m hosszú és 50cm kerületű fa rönköm (tuja és fenyő), s arra gondoltam egy asztalossal készítettek belőle valamit, pl egy ládát, komódot. Valami egyéb ötlet esetleg?2012. máj. 12. 16:31
2/7 anonim válasza:
Ezzel az a helyzet,hogy előbb fűrészárut kell készíteni belőle.(padló,deszka,léc,stb.)utána ki kell még száradnia ami egy hosszabb folyamat,persze ha van szárító berendezés valahol a környéken akkor gyorsabb.Utána lehet asztakosipari terméket gyártani belőle.Nagyjából ennyi. :))
3/7 anonim válasza:
Vájd ki a közepét, és csinálj belőle virágtartót, vagy kerti asztalt székekkel.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főként a 2. kommentelőnek :)
Esetleg azt meg tudnád mondani, ez a mennyiségű fa kb mire lenne elegendő a folyamat végén?
2012. máj. 12. 20:17
5/7 anonim válasza:
Én régen ezeket levágtam kb 15-20 cm es rönkökre és a virágos kert oldalát díszítettem vele. Amióta fával fűtök ment a tűzre ez is és sziklával helyettesítem, mert egy idő után hajlamos korhadni és akkor már csúnya.
6/7 anonim válasza:
Szia 2.vagyok. Sok mindentől függ mi jön ki belőle,mert ha csomó van benne vagy fahibák,azt az asztalos ki fogja "ejteni" belőle.Komódot biztos kiad,de nem látom az anyagminőséget. Egy komolyabb láda tuti kijön belőle.
7/7 anonim válasza:
csináltass belőle egy életnagyságú ezerkettes zsigulit és a maradékkal pakold tele a csomagtartót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!