Mennyiért szállítják el a veszélyes hulladéknak számító azbesztet tartalmazó 40X40 cm négyzet alakú pala-lemezt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 09:08
1/4 anonim válasza:
Sokért. De a bunkó szomszédom, tavaly miután az egész tetőt lecseréltette, simán egy konténerszállító céggel elvitettette építési törmelék gyanánt. Fizetett valamennyit zsebbe, hogy így simán elvigyék. Persze nem buzdítanék senkit erre a megoldásra.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja. Természetesen én sem akarom így elsunnyogni. Ezért választják sokan a rázsindelyezést, hogy ne kelljen elvitetni. De én eléggé bizalmatlan vagyok a nem-cserepes megoldásokkal. Keresni kellene egy hulladéklerakót és árajánlatot kérni tőlük...
2012. máj. 6. 10:47
3/4 anonim válasza:
Bontsátok le az egész tetőt kőműves- gázálarcban (azaz papír porvédő maszk és arra bevizezett régi póló rátekerve az egész arcodra ja meg kesztyű. Aztán kézről kézre adogassátok bele egy utánfutóba, amit kibéleltek egy több rétegű takarófóliával és a tetejét is takarjátok le és így vidd el egy veszélyeshulladék gyüjtő telepre és ott átveszik. Ha pedig mégse, akkor ott a telepen fizetsz az átvételért...
4/4 anonim válasza:
El is tudod adni!akinek még pala teteje van kétségbeesve keresi pótlásra a bontott pala cserepet, ha meg hivatalosan nem lehet árulni akkor add oda ingyen , elszállításért. Meg kell hirdetni csak, ugranak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!