Plafonom kb 35 cm sugarú körben beázott. (Beázás oka már megszűntetve) Ha a beázás nyomait el akarom tűntetni, akkor elég azon a helyen kifestenem, vagy az egész szobát újra kell ilyenkor?
Figyelt kérdés
Látszik, ha amatőr csinálja? Festésen kívül van még teendő ha vizesedés volt de a probléma megszűnt?
Nem festettem még soha, de jó lenne ha megoldhatnám én, spórolás miatt. Tapéta díszlécek stb nincs, a fal színe sima fehér, semmilyen extra felület nincsen rajta. Köszi
2012. ápr. 29. 08:56
1/4 anonim válasza:
Mi pl száradás után (!) lekapartuk az átázott részt (hogy később ne essen le magától váratlanul), begletteltük, és miután megszáradt átfestettük az egész helységet (az egész egyszínű volt). Ha nem friss a festés, az egész felületet le kell mázolnod, mert meg fog látszani.
2/4 anonim válasza:
Először várd meg ameddig megszárad rendesen. Bár kifestheted azt az egy helyet de teljesen értelmetlen mert valamennyire látszódni fog. Ha már neki akarsz állni akkor célszerűbb venni festéket nagy mennyiségben és akkor az egész szobának neki állni. Kifestheted így is de csúnya lesz. Én 18 éves korom óta festek 3 évente szoktunk újra festeni tavaly festettem ki az egész házat plusz a nővéremnél is én festettem ki mert a párja az nem ért ilyenekhez. Amikor 4 éve nálunk ázott be az egyik fal száradás után újrafestettem ugyan azzal a színnel és látni lehetett rajta hogy mintha lehányták volna olyan undorító lett. Mert ugye a régi festés már kicsit koszos volt és ugye az új meg tiszta, így akkor fogtam lekentem az egészet bútorokat középre toltam letakartam ennyi, kész lett visszatoltam mindent, és ennyi. Meg ugye festéket kis mennyiségben nem is éri meg venni.
3/4 anonim válasza:
Ha nem látványos helyen van, akkor talán elég azt a helyet. De az is lehet, hogy csak a plafont fested ki, az úgyis sok helyen világosabb szokott lenni, nem lenne benne semmi extra.
4/4 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy a beázás ne üssön át a friss festésen akkor kend át festés előtt vékonyan matt fehér zománc! festék alapozóval (csak a beázás helyét), ez képez egy réteget amin nem üt át a szennyeződés, festő ismerősömtől tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!