Mennyire nehéz a tapétát felragasztani a falra? Hány emberes meló? Mennyire légáteresztőek a tapéták? Egyáltalán azok e?
Szerintem ilyen alacsony felületen egyedül is meg lehet oldani. Egy asztalon bekened a tapéta csíkot, majd félbehajtod (a ragasztós felületeket össze), vársz öt percet és felrakod a falra. Mintásnál ugye oda kell figyelni az illesztésre, azt még ragasztás előtt érdemes megnézni, és a csíkokat már úgy vágni.
Szerintem válassz kicsivel sötétebb színű tapétát, mint a festés lesz, lehet mintás is. Vagy esetleg lehet fehér alapon mintás, amiben néhol visszajön a zöld. De nem is kell, hogy gyárilag zöld legyen, ha van pl. egy ilyen tapétád: [link] ilyen mintába te is festhetsz a zölddel és így majd harmonizál a festékkel.
Illetve még annyi, hogy nem hinné az ember, de nagyon jól mutat egy nagyon mintás tapéta az egyik falon, a többi falon meg egyszínű festés/tapéta, aminek nagyon intenzív színe van.
Az én szobámban pl. ez a tapéta: [link]
És emellett a másik 3 fal ilyen atompink, mint a tapétában a kis színezett részek.
A lényeg, hogy ne félj a színektől, nem kell mindent pasztellra festeni :)
A tapéta nem páraáteresztő.
Felragasztani nem annyira nehéz, mi magunk csináltuk otthon és jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!