Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » 3 szobát (2*12nm + 22nm) + 1...

3 szobát (2*12nm + 22nm) + 1 előszobát szerintetek lenne olyan, aki kitapétázna 25e Ft-ért?

Figyelt kérdés
Le kellene venni az előző tapétákat, glettelni és újra tapétázni. Arra gondoltam, hogy valahol adnék fel hirdetést. De félek, hogy kontár jelentkezne csak. Szerintetek hol lenne érdemes próbálkozni?

2012. ápr. 10. 08:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez az összeg "picit"kevés lesz.
2012. ápr. 10. 08:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy cégnek kevés lenne... úgy gondoltam, hogy valami "munkanélküli" festő, akinek jobb lenne ez most, mint a semmi...

Vagy ez így felejtős? Sajnos több most nekünk sincs rá, másképp pedig nem tudjuk megoldani.

Mennyi lenne amúgy szted reális?

2012. ápr. 10. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Még feketén is legfeljebb egy szobát csinálna meg akárki. Nem olyan kicsi munka.
2012. ápr. 10. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor maradnak a javítások + utána festés :S

Köszi szépen!

2012. ápr. 10. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Férjem festő, de szerintem ezt megemlíteném neki el is ájulna. Egy szoba glettelése nem jönne ki ennyiből. Aki munkanélküli az meg nem véletlen munkanélküli, én nem bíznám rá a házam. Ennyi pénzért csak valami alkoholista csinálná meg, de lehet éjjel rád esne a tapéta.
2012. ápr. 10. 18:23
 6/10 Bandi bácsi ***** válasza:
Nem vagyok festő, most magam csinálom a régi tapéta leszedését, a falak és mennyezetek leglettelését, csiszolását, hibák újraglettelését, újracsiszolását, majd a kifestéseket. Szerintem , ha a 25 elé teszel egy 1-et még "olcsón" megúsznád a 3 szoba rendbetételét...
2012. ápr. 10. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
25 ezerért?? Esetleg aki az éhhalál szélén van, bevállalná. Más nem hinném, ez százezres nagyságrendű munka, és nem kis meló, aki ért is a munkájához, az legfeljebb körberöhögne.
2012. ápr. 10. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:

2 szer 12 az 24 m2!

plusz elő szoba soka vágni valo majd !

igy mindig egy szoba tegyuk fel 4 tekercs vegyél 5öt lehet valami rosszul sul el, vagy javitani kell idővel.legyen egy pluszba!

25ezer ft nagyon kevés .ez egy szobát ha fedez. de csak felrakás semi gletelés...ugy hogy ha engem kérdel.

szed le a régit gleteltes ki festővel profin .ezért adj neki 30 at -40 et de csiszolja is be ő te meg vegyél festéket és kend ki az egészet ...magad olcsóban jol jársz.

2012. ápr. 11. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó nem tudom mit brainstromingol. 48m2 alapterülethez legalább 75-80m2 fal tartozik, +előszoba.

Kérdező, tudod mi munka a régi tapéta felvakarása? Majd kezd el, és ha 2m2 után abbahagyod majd megtudod. 25-öt ne mond senkinek , mert kiröhögnek!

2012. ápr. 18. 22:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek a válaszokat, megoldottuk!
2012. ápr. 19. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!