Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik az a rohadt lazúrlakk...

Melyik az a rohadt lazúrlakk ami TÉNYLEG IDŐJÁRÁS ÁLLÓ?

Figyelt kérdés

Bekentem valami sz@rral minden rá van írva hogy ellenáll mindennek stb. erre fél év után közel se néz már ki olyan jól... Milyet vegyek ami tényleg barja a strapát? Cseresznyeszínű de lakk (nem festibe teljesen) kéne. Ja és rákenhetem a régi lakkozásra?

Köszi!

2012. ápr. 8. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Van kültéri és van beltéri.

Mire kened, az sem mindegy.

2012. ápr. 9. 00:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Akácfára kentem, és természetesen kültéri, uv, gomba, és minden fszom álló...
2012. ápr. 9. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:

a mire-t azt ugy ertem, hogy ha pl. bútorra kened, akkor maga a butor az, ami nem idojaras-álló, hiszn beltérre készült tárgy.:)

nemtom, de barkacsboltban biztos tudnak segiteni.

2012. ápr. 9. 00:56
 4/6 Shai-Hulud ***** válasza:

Én Bondexet használtam, és már 5 éve bírja egész jól. Ezzel van a ház összes fa része védve, most nyáron lesz újra kenve. Természetesen ismét Bondexxel.

Pedro

2012. ápr. 9. 01:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a régi lakkra rákenhetem? Vagy lekéna csiszolni az egészet? ;(
2012. ápr. 9. 01:27
 6/6 Shai-Hulud ***** válasza:

Ha találsz ugyanolyan színűt, akkor végülis rákenheted. De igazán szép akkor lesz, ha legalább átcsiszolod a felületet, ha nem is az egészet csiszolod le.

De fedő lazúr, úgyhogy rá lehet kenni egyéb lazúrozott felületre is.

Azt viszont tudd, hogy nem olcsó a Bondex, ne lepődj meg... A szépséget meg kell fizetni. :-DD

Pedro

2012. ápr. 9. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!