Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Méhkaptárat szeretnék csinálni?

Méhkaptárat szeretnék csinálni?

Figyelt kérdés
Méhkaptárat szeretnék készíteni és kellene hozzá egy pontos tervrajz vagy összeállítási rajz tudnátok adni valamilyen linket ahol pontos leírást kapok egy ilyen kaptár kivitelezéséről?

2012. márc. 31. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

én egy olcsó megoldást javaslok...

kell hozzá újságpappír ,lufi,technocol.

összeaprítod a z újságot csíkokra,majd felfújod a lufit és rá ragasztgatod a csíkokat össze vissza. aztán hagyni kell kiszáradni és a lufit le lehet ereszteni és kiszedni belőle

Ohh,ég az arcom ::):)

Gondolom ipari kaptárra gondolosz...

[link]

tessék

Üdv!

2012. márc. 31. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ipari kaptárra gondolok, de kezdő vagyok még e téren és hát egy építési rajz kellene mert van elképzelésem hogyan nézhet ki a belseje de nem tudom pontosan
2012. ápr. 1. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, de mi az, hogy ipari kaptár? Nem inkább otthon barkácsolni? Azt legalább tudod már milyet szeretnél? Boconádi, rakodó, stb? Otthon kertbe letenni, vándorolni akarsz vele? Szerintem a tamási rendszerű egyszerű, könnyen kezelhető, alap tudással otthon gyártható.
2012. ápr. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!