Hogyan oldjam meg, hogy legyen fűtés a fürdőben?
Így néz ki a lakás egy rész. Gázkonvektorunk van. nem tudom hova kellene rakni mert azt csak úgy lehet hogy olyan falra ami utcára/udvarra néz...de hát ott a wc, meg a kád. a többi fal meg kilőve mert körbe van véve (konyha, előtér, tárolók...)
A hősugárzós megoldás nem túl jó mert sokat fogyaszt.. :S
Gondoltam már siestára is de nem nagyon szeretnék ilyesmit a lakásomban tudni?
Milyen egyéb megoldást tudnátok javasolni?
Köszi előre is!!!
Szia!
Egyéb megoldás a központi fűtés egy turbó kazánnal.
Lehet, hogy elsőre soknak tűnik, de a konvektor / ok/ fogyasztásához képest sokkal jobb, így hosszútávon megtérülhet.
Persze ez csak a vázlat alapján megmondani nem lehet.
Igen az jobb lenne, mert hosszú távon tényleg visszahozná az árat és utána meg már csak a spórolás lenne.
Csak az a baj hogy jelenleg nincs (és a közeljövőben nem is lesz) pénzem kialakítani ezt a megoldást :S
Ha más helyiségben van már konvektor, akkor lehet, akár ez is egy megoldás:
Keress rá a neten egy "Mika-6" nevű gázkazánra. Meglévő konvektor helyére felszerelhető, és radiátor is ráköthető.
#5 !
Az a baj, hogy amit linkeltél, ahhoz is kell egy kazán, és kiépített vízátfolyós rendszer... és írtam , hogy arra sajnos most nincs pénzem :(
De azért köszönöm!
Egyéb ötletek?
"Törölközőszárító infrapanel"
"230V 200W 50Hz"
Hol tanultál olvasni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!