Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen színre fújjam Biciklimet?

Milyen színre fújjam Biciklimet?

Figyelt kérdés
Biciklimet leakarom fújni festékszóró spray-el de nem tudom mien színre csináljam(Fiú vok) ugy képzeltem h sötétkék váz és piros felni de nem tudom mit kezdjek a kormánnnyal fékekkel meg ezek. Ja és, hogy, hogy fújjam le sajátkezüleg mert nem akarok senkinek pénzt adni érte csak a festéket megvenni meg esetleg olyan dolgot ami kell hozzá és szabadtéren fújnám le. Meg kell elötte csiszolni? Segítseteg köszi
2009. jún. 14. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen fekete. Viszont a fújás kérdésben nem tudok segíteni!
2009. jún. 14. 12:45
 2/9 anonim válasza:
100%
Ha lecsiszolod, akkor egyenletesebben fogja be a festék. Csak vigyázz, nehogy megkarcold! Szerintem kék-piros jó kombináció, a féket, a kormányt króm színűre hagynám/festeném. A szabadban simán megteheted, csak az egyenletességre figyelj! (de ráfesthetnéd a Magyar Helyesírási Szótárat is :)))))
2009. jún. 14. 12:56
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget am a kormány alapból is fekete csak a fékek amik ilyen króm színűek meg még veszekk rá fekete piros fékpofát:))
2009. jún. 14. 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:
és mien csiszóló papírral finommal vagy durvával?
2009. jún. 14. 13:02
 5/9 anonim válasza:
100%
Finom csiszoló papirral!
2009. jún. 14. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen csiszoldle,a fékező felületre ne fess egyrész rosszabb lessz a fékezés hatásfoka,hegyről lefelé meg tépni fogod mint állat és akkormeg el kezd leégni a surlódás hatására és ocsmány lessz meg büdös.A festés után egy lakkozás semárt anélkül kevésbé védett a mechanikus károk ellen azaz köfelverődés.Vigyázz hogy UV védett festék legyen mert kölönben foltos lessz ahogy süti a nap.Szereld szét a gépet nem tesz jót ha egybe fújodle.A fékeknél a kart(azt huzod) ne fesd ha műanyag mert lehet,hogy azt is oldja festékben lévő oldószer,fék testet(ott van a fékpofa)ecsettel kéne festeni mert elég zegzugos fékek is vannak(típus függő).A menetekre ne fess mert szorulnifog a kormányra is igaz lehet,ha bilincses a fékkar rögzités akkor nem lessz gondod.Nekem nem bilincses és amikor felraktam a festés után akkor tiszta karcos lett:(
2009. jún. 14. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket:) am ennek a lakknak mi a rendes neve?
2009. jún. 14. 21:18
 8/9 A kérdező kommentje:
és, h mennyibe kerül ez az UV védett festék?
2009. jún. 15. 13:20
 9/9 anonim válasza:
fosbarna és rózsaszín a tuti
2010. ápr. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!