Hogyan kell sima felületet betonráöntéssel készíteni?
15 nm garázs betonfeülete "gödrösen" kikopott.A nagy,5-6 centis kavicsok jönnek fel.Lehet erre felületre 2-3 centis beton réteget simítani,és ez a vastagság az autó súlyának megfelel?
Elmondanák a hozzáértők lépésről-lépésre ,az előkészítéstől a szintezésig,hogy csináljam?
A padlopon és hasonló kiegyenlítők nem jönnek szóba ,az drága.
Köszönöm a választ.
Igen néhány kérdésem van.Azt mondod a belső 2 sarkot kb 20 centis csíkban vízszintbe simítom.Aztán "haladok kifelé".
Azt értem,hogy belső élen csinálok egy vízszintes bázist.Amit nem tudok,(és írtad is ,hogy előtte nézzek körül),hogyan kell csinálni a külső sarkok,az ajtónál a megfelelő magasságba és szintbe kerüljenek?
Amit tudok:ez egy közterületen lévő 3m széles,5 m hosszú,utcai garázs.A hólé,eső nem lenne jó ha befelé folyna.Nem szoktak,(kell) valami kis lejtést adni a betonnak belülről az ajtó felé?
A begyepesedett szerszámkészítő agyammal az ajtónál is,és ehhez képest a belső sarkokban is csinálnék egy bázisfelület edzett szerszámacélból,titánból,és tusírvonalzóval szintezném.:)
De ez nem szerszám,hanem garázsbetonozás,én meg ehhez nem értek,ezért kértem a hozzáértők segítségét.
Értem a szintezést.Már csak néhány a kérdésem van.
Ha zsákos előkevert betont használnék ,egybe kell megkeverni a saccolt mennyiséget,vagy 20 literes vödrönként is lehet?
Mennyi víz kell hozzákeverni,hogy a megfelelő nedvességű legyen?
Hogy kell előkészíteni ezt a gödrös,porzó a felületet?
1. söpörd ki a port
2. nedvesítsd meg a talajt, de ne álljon a víz
3. erősebb (cementesebb) beton kéne az aljára, ami jobban hozzáköt a régi betonhoz
Köszönöm mindenkinek.
Számolok,gondolkodom,megfogadom,nekiállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!