Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van egy sachs hercules motorom...

Van egy sachs hercules motorom majdnem olyan mint egy babetta csak más a neve. Az vele a bajom, hogy a kormányon nincs váltó és csak 30-35 el megy de a motor nagyon pörög lenne még benne erő de nem vált lehet autómata váltó is, és mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A Babettánál(210-s) "tipushiba" a szabadonfutó"besz@rása",ezért kókányoltak át sokat egysebességesre.

Első menetben nézd meg/cseréld le az olajat,majd takarítsd ki a váltóművet.

2012. febr. 26. 20:09
 2/4 anonim válasza:
Ha rendesen megy valószínűleg semmi baja nincsen, csak ez arra készült hogy max 25 km/h sebességgel haladjanak vele. Váltó nincs benne, esetleg szabadonfutó lehet. Ilyesmi motorom van nekem is, de az 2 sebességes kormányváltós, így a sebessége max 50 km/h. De készült ebből 3 sebességes is. Ha tudsz szerezni hozzá két sebességes blokkot,akkor megy az 50-et is, de szerintem nem igazán éri meg az átalakítás.
2012. márc. 19. 21:17
 3/4 anonim válasza:
A Hercules Sachs 2 sebességes marokváltós motor elvileg. Nekem is az van. Kb 50-55 el megy. Te nem tudod hol lehet hozzá alkatrészt beszerezni?
2012. máj. 14. 20:29
 4/4 anonim válasza:
Én ebay-en szoktam hozzá alkatrészt vásárolni ami speciális alkatrész pl légszűrő bovdenek. A többit meg itthoni motorsboltokban pár dolgot lehet helyettsíteni jawa meg simson alkatrészekkel.
2012. jún. 8. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!