Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kb. mennyibe kerül egy fürdőká...

Kb. mennyibe kerül egy fürdőkád zuhanyra való cserélése? Megtérül a "befektetés"?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Minek akarod kicserélni? Ha nem fér el mindkettő, akkor ugyanúgy zuhanyozhatsz a kádban is. És akkor ha kedved van hozzá bele is tudsz ülni.
2009. jún. 6. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem150 ezer 400 ezer a teljes fürdő szoba ,sk mozgalom.Átfolyós vízmelegítővel(Junkers)kb 1/3gáz fogy.És a víz számla is csökkent.
2009. jún. 6. 21:24
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi! kicsi a fürdő, ezért szeretnénk zuhanyt. meg amúgy is szinte mindig zuhanyozunk.
2009. jún. 6. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 1éve cseréltem ki a kádat hidromasszázs zuhanykabinra.Én is inkább zuhanyoztam+mivel idős vagyok(63éves)kezdett nehezemre esni a kádba ki és belépés.125 ezeré vettem a kabint teljes felszereléssel.( rádió,telefon csatlakoztató)is van benne.A párom szerelte be.Tökéletesen működik,és spórolunk is a melegvízzel.
2009. jún. 7. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Megtérül a befektetés ez jó :D

Ha kádba zuhanyoztok akkor kb annyi vizet használtok mint állva zuhanyzáskor, plussz ugye a bgeépítés tehát nem.

Tehát ez nem befektetés hanem csak szimplán pénzköltés.

Hacsak ki nem adod bérzuhanyzásra a fürdőd :D

2009. jún. 7. 16:39
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi :DD
2009. jún. 7. 21:42
 7/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Egy fürdőkád beépítése 20000 a zuhany 15 ha kabin is kell akkor az is 20 plussz kiállásonként 20000 ez a csaptelepek mivel valószínű hogy át kellene építeni a vezetéket is ezért itt garantált (a zuhanycsaptelepek magasabban vannak mint a kádcsaptelepek) tehát számolnod kell a burkolással is. Ha nem akarsz akkora generált akkor csak annyi a bombázás hogy a kádat ki kell venni a helyét kiburkolni és ha szerencséd van akkor a kád lefolyó kiállásába bele lehet kötni a zuhanyt is.

Nem folytatom tovább mert mennem kell de ha akarod emailezhetünk és ha szilárd az elhatározásod akkor meg is tudom csinálni neked (Vagy önnek bocsánat hogy csak úgy tegeződöm).

Mail címem: goti122@freemail.hu

Üdv.

Gothárd Lajos

2009. jún. 10. 18:04
 8/12 anonim válasza:
100%

ja amúgy egy kádban ha jól teleengedik kb 230l víz fér. ez a 170-es kád több is fér bele de egy 90 kilós embernél a 230l pont a túlfolyóig ér. Lemértem.

Egy csaptelep percenkénti vízfolyása kb 20l

Valaki említette a Junkers melegítőt annak a percenkénti átfolyása melegvízben bruttó 11 liter az nettó 8-9-et jelent és a arról megy a mosogató is akkor zuhanyzás közben a forró majd a hidegzuhany élmény garantált. ja meg a félórás ideálisvízhőmérsékletbeállítás is.

Üdv.

Megint én.

2009. jún. 10. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
A Junkerses vagyok .A víz hőingadozással nincs gond mert keverő szelep van felszerelve és nagyon stabilan tartja a beállított értéket.Én kabint szereltem fel mert ahol függöny volt a tálcához ott állandóan úszott minden.És az utólagos csutakolástól frászt kaptunk és a tisztán tartás is egyszerűbb.
2009. jún. 10. 19:21
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! megbeszélem a férjemmel, és lehet, h jelentkezem. a víz hőfoka nem gond, mivel kombi kazánunk van. eddig nem zavart be, ha a vizet megnyitottuk, és szimultán használtuk. minden jót! és nyugodtan lehet tegezni :)!
2009. jún. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!