Külső vakolás, de hogyan? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kültéri vakolást szeretnék majd csinálni tavasszal, még nem csináltam, de szeretném megtanulni. Kisebb felületet kell javítani. Úgy képzeltem el, hogy a gyenge vakolatot tégláig leverni, majd cementes vízzel lefröcskölni utána Baumit GV 35 gépi-kézi vakolat-ot, majd száradás után Baumit Simító Vakolat-ot felhordani, aztán festeni. Ez így okés? Milyen szerszámok kellenek hozzá?2012. febr. 25. 11:23
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg csak magadnak és tényleg csak kicsi felületről van szó akkor elég egy kőműves kanál (flexel nyugodtan alakítsd a fromáját úgy ahogy neked kényelmes) és egy fa simító plusz egy egyenes deszka amivel le tudod "durvázni" a felületet. Ha nagyon kezdő vagy akkor jól jöhet egy glettvas is. Gondolom nincs olyan rutinod,hogy fandlival hord fel az anyagot, ezért erre semmi szükséged nincs. Még esetleg annyit tanácsolnék,hogy a gv35-öt kellősítsd keveréskor egy kis mészpótlóval vagy mész hidráttal. Könnyebb laikusként felhordanod. Így kb ennyi :)
2/3 anonim válasza:
első fogalma nincsen az egészről szerinted mit flexszel a kanálon?
3/3 anonim válasza:
Néhány száz m2-t felvakoltam és fel falaztam :) nem tűnt fel,hogy minden kőműves kezében más formájú kanál van ?
Mindenkinek más áll kézre. Kinek a szögletes/hosszú , kinek a kerek/rövid... első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!