Mi határozza meg hogy egy kéziszerszám hány wattos teljesítményű?
Figyelt kérdés
Van két dekopír fürészem az egyik 520 W-os de rossz a hajtása, a másik 350 W-os az müködik rendesen, a Müködő gép teljesítményét akkarom megnövelni.2012. febr. 15. 20:05
1/5 Shai-Hulud válasza:
A motor teljesítménye szabja meg. Olyan teljesítményűre gyártják. Csak a motor kicserélésével lehetne megoldani, de gyanítom, hogy olcsóbb ha veszel egy nagyobb teljesítményűt.
:-) Pedro
2/5 A kérdező kommentje:
Szoval a 520-as motorja jó csak ahogy a tengely csatlakozik a nagyfogaskerékhez ott van a gond, szal igazából ha egyezni fog a motyó akkor kiis cserélhetem? a külömbség a kettő között hogy az egyik kapcsolós fordulatszámszabályzós a másik meg elektronikusan fordulatszámszabályzós.
2012. febr. 15. 20:20
3/5 Shai-Hulud válasza:
Ha mechanikailag meg tudod oldani, akkor persze. De mielőtt bekapcsolod, nézesd át olyannal, aki ért az elektromossághoz!!!!!!!!!
Nehogy aztán egy apró hülye hiba miatt feldobd a bakancsot. Az olyan.... bosszantó vagy mi! :-)
Pedro
4/5 anonim válasza:
A kapcsolót vidd a motorral. Szerintem a tengelyvégen levő fogazás nem fog passzolni. Vagy átmérőben, modulban vagy a ferde fogazás szöge miatt. Én még nem láttam két egyformát ha különbözőek voltak valamiben.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segítet.
2012. febr. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!