Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez az esküvői meghívó nagyon...

Ez az esküvői meghívó nagyon tetszik nekem. Na de hogyan tudnám megcsinálni magam?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 18:22
 1/6 A kérdező kommentje:
2012. febr. 13. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:

-veszel pöttyös papírt

-veszel valami szép fehér papírt,erre rányomtatod a szöveget és kivágod belőle a menyasszony formát, ráragasztod

-a haj,a fátyol, a virág(vagy valamelyik) pedig lehetne térbeli-tehát a virág száraz virág,vagy selyemvirág, a fátyol egy darab tüll vagy selyem anyagból

2012. febr. 13. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mentsd el a képet, és grafikussal csináltasd meg a mintát a kép alapján. Aztán nyomdában, vastag papírra nyomtattasd ki.
2012. febr. 13. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. febr. 13. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Őket nagyon tudom ajánlani! Bemész hozzájuk az igényeiddel, a grafika megtervezésétől a kész meghívóig mindent intéznek neked!

[link]

2012. febr. 13. 23:05
 6/6 anonim válasza:
Én pedig a Meghívó börzét ajánlom, mivel az egész esküvőm szervezése alatt nem volt olyan szolgáltató, aki ilyen rugalmas volt és mindent, de mindent megvalósított abból amit kitaláltunk az esküvői meghívóval kapcsolatban. Gyorsak, ügyesek és nagyon kedvesek! [link]
2016. jún. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!