Műholdas tv-m van. Hogyan lehetne megosztani másik tv-re?
Ha csak egy beltérid van annak a kimenő jelét oszthatod, de mindenütt csak azt az egy adó láthatod amire a beltéri van kapcsolva.
Nem írtad, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de szinte mindegyik ad másodkészüléket -kártyával együtt, havi 500-1000 forintért. A "lavórnál" lecserélik a fejegységet duálra és külön kábel mehet a két beltérihez.
Akkor pedig bárhol, bármelyik adót nézheted.
Mondjuk a T-nél a második beltérit(utólag)10 000Ft.hozzák.
Üzembe helyezés címszóval.
T-s vagyok, sajnos a készüléken nincs típusszám, hogy jobban segítene. Egy loop kifelé mutató körben lévő nyíl van rajta, ami esetleg használható.
Tudom, hogy van lehetőség második beltérire, de tényleg csak arra kellene, hogy este még alvás előtt 10 percet menjen. Emiatt az sem baj, ha csak az egyik tv-n megy a jel.
Hogyan lehet a kimenő jelet osztani? Abszolút kezdőnek számítok...
Úgy tudom, az, hogy két műsor menjen, az "beltéri"-leg le van tiltva, mert az fizetős, nehogy jól érezzem magam havi 5e mellett.
A beltérin kell, hogy legyen kimenő koax aljat a TV felé.
Oda dugd a másik TV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!