Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Segítség! Ez mi?

Segítség! Ez mi?

Figyelt kérdés

Angolul foam board vagy foamcore. Könnyű, kemény, könnyen vágható lap féleség. Ilyen mint ebben a videóban és ilyen kis polcot szeretnék belőle csinálni.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Uao4xE7rY2g

Vajon hol lehet ilyet vagy valami hasonlót kapni? Fontos lenne, remélem tud valaki segíteni :)

2012. febr. 4. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

bakker ezen megakadni..

Bemész barkács háztartási vagy olyan boltba ahol ilyesmit kapni, és megkérdezed, szétnézel mi van, miből tudnád megvalósítani azt amit elképzeltél. Az a legbiztosabb.

Légy kreatív.

2012. febr. 4. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem zárt cellás szigetelőlap (EPS lap), és 1 cm vastag. Nagyobb barkácsboltokban kapsz ilyent, de a 10mm elég ritka.
2012. febr. 4. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Hello.

Ahogy előttem írta az zárt cellás polisztirol lap.

Viszont nem EPS!!!

Hanem XPS a neve! Keresd lábazati szigetelőként.

Viszont 1centi vastagságút nem tudom hol fogsz találni, mert ritka mint a fehér holló, 2centis-től tudsz majd venni.

Barkácsáruházakban próbáld meg, vagy ha a közelben laksz Veresegyházon Kucsa-Ker , Fő út 154.-be táblánként is vehetsz.

Üdv.

2012. febr. 6. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :)
2012. febr. 7. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!