Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Zuhanykabint kádparavánná...

Zuhanykabint kádparavánná alakítani lehet?

Figyelt kérdés

A zuhankabin két fala egy-egy sínben csúszik. A két sín egy derékszögű elemben csazlakozik.

Arra goindoltam, hogy a derékszögű elemet kihagyom. A sínek alját a kádra ragasztom, az üvegfal oldalát a kád két végében a falhoz rögzítem. (Mindkét oldalt van fal.)

A síneket felül valahogy összerögzítem.

Volt már köztetek aki próbálkozottt ilyennel?

Kivitelezhető?

Felfog merülni a kérdés, hogy miérrt nem vezsek egy sima kádparavánt?

Azért mert 70-80 ezer ft egy sínben scúszós paraván, a zuhanykabin pedig 20-30 ezer ft.

2012. febr. 3. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg meg lehet csinálni, de nem árt, ha barkácsolásból jó vagy.
2012. febr. 3. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A magasságával lesz egy kis gond,amúgy az ötlet jó.Én felülre tennék egy fix alumínium profilt,ami teljesen faltól-falig ér,arra raknám a síneket.Már,ha elférne a magassága.Mert gondolom,levágni az üveglapból nem túl jó ötlet.
2012. febr. 3. 16:12
 3/3 A kérdező kommentje:

ezek 180-185 magasságuak. A 180 még pont befér.

Én is arra gondoltam,hogy felülről valami fémprofilhoz, rudhoz, vagy olyasmihez rögzítem,csakj nem tudom, hogy afelső sínt hogy zögzíthetném hozzá.

Ha a görgőktől elfér egy csavar akkor tista ügy, ha nem akkor remélhetőleg kitalálok valamit. Szilikjonnal összeragasztani szerintem kevés lenne.

2012. febr. 4. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!