A kéményemben a kátrány meg van keményedve, mintha egy műanyag cső lenne benne. Ha fűtök, akkor sem olvad meg és nem is folyik benne. Ha igy hagyom, nem lesz semmi gondom a késöbbiekben (mondjuk átüt a falon) vagy érdemes belehuzni savállo csövet?
A fa fűtéshez nem elengedhetetlen, de azt hiszem, ma már új kéménynél mindenképpen előírás. Ha tévedek, bocs.
A krumplihéj tényleg nem vicc volt!
Vegyél Konix-ot első lépésben. Én rendszeresen használom. ..és megvizethető (590,- Ft 1 kg ... és több hétig elég)
A krumplihéj ... érdekes, de meg fogom próbálni, főleg hogy most rossz minőségű, nedves fát hoztak :(
Ha utána is gondod lesz.... ki kell pucolni a kéményt, mert tényleg gond lesz.
Az előző vagyok.
fölösleges béléscsövezni ... évezredekig béléscső nélkül használtak kéményeket. Csak fölösleges százezrekbe vernéd magad. Szárítsd a fát, és használj Konix-ot...én megpróbálom a krumplihéjat is :)
De utána szakember. A lakást 8 éve vettem.... az 50-es években épült ... de nincs kátrány átfolyás sehol sem.
hali
a gázolajos rongyot a kémény koromzsákjába vagy a kályhába kellene tenni?
ha a kéménybe akkor nem gyúllad be az egész kémény?a kátránytól???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!